Over

Al sinds ik jong was, had ik twee duidelijke passies: cosmetica en interieur. Op het eerste gezicht misschien twee totaal verschillende dingen, maar beiden draaien om esthetiek, balans en uitstraling.
Na een mooie loopbaan van 14 jaar in de cosmetica, besloot ik ook aan mijn tweede passie invulling te geven en ben ik de opleiding tot interieurontwerper gaan volgen. In 2020 ben ik midden in de corona periode mijn onderneming gestart. De ervaring die ik in de cosmetica heb opgedaan als het gaat om het creëren van een beleving, pas ik ook nu nog dagelijks toe in mijn werk.


Voor zowel de particuliere en zakelijke markt bied ik een totaalconcept aan, waarmee ik vanaf het allereerste begin van het traject alles voor je op kan pakken – helemaal tot aan de eindoplevering. Dat scheelt jou een hoop tijd en zorgen.

Leg je wensen, ideeën en vragen bij me neer, en ik zorg voor een concept op maat.

Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien hier op mijn website en op mijn Instagram-pagina heb ik een duidelijke, eigen stijl. In materialen en texturen vind ik de passie, en in kleur vind ik de rust. Bij elkaar leidt deze stijl tot een uitgebalanceerd geheel, waarin alles samenkomt wat jij wenst voor de ruimte.

Meer weten over mijn stijl of wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met me op!


MIJN CONCEPT

Eenheid / Harmonie / Comfort / Mooie materialen / Goede stoffen / Minimalistisch / Droominterieurs / Simpliciteit 

SANNE KURVERS INTERIORS STAAT VOOR..

Ik krijg energie van het delen van mijn creativiteit, van door jou te laten zien dat het ook anders kan dan je misschien in gedachten hebt, hoe kleine dingen grote impact kunnen maken. Design is pas design als het helemaal klopt. Mijn ultieme doel is dan ook om mijn klanten een totaalbeleving geven, die alle zintuigen prikkelt. 

"Een totaalbeleving die verder gaat dan het gezichtsvermogen."


MIJN MISSIE

@sannekurversinteriors

Volg me op Instagram

Menu