Werkwijze

Jouw wens en visie voor de ruimte die je voor ogen hebt is uniek. Daarom werk ik niet met standaard pakketten en geloof ik niet in een ‘quick fix’. Wel werk ik met een duidelijk stappenplan om er zo voor te zorgen dat we jouw wensen en behoeften samen tot leven laten komen met behulp van mijn totaalconcept van plattegrond tot afstyling. En dat begint met een goed gesprek. Daarna gaan we samen de volgende fases door:


Onderzoeksfase

In deze eerste fase wordt het programma van eisen opgesteld en het budget besproken.
Op deze manier kan ik een goede inschatting maken van de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen ga ik aan de slag met de indeling van de ruimte, welke mogelijkheden zijn er en hoe kunnen we de ruimtes zo efficiënt mogelijk indelen. Dit werk ik uit op 2D plattegronden en wandaanzichten, dit wordt aangevuld met sfeerbeelden. In deze fase zitten verschillende bespreek en aanpassingsmomenten, totdat we het definitieve indelingsplan hebben.
 ​​

Schetsontwerp

Ruimtelijke en esthetische uitwerking

Nadat we het definitieve indelingsplan hebben ga ik voor je aan de slag met de ruimtelijke en esthetische uitwerking in 3D. Nu krijgt het ontwerp steeds meer vorm in materialen, verlichting, maatwerk, meubelen, armaturen, binnendeuren en deurbeslag. Vanuit verschillende hoeken maak ik 3D visuals voor een goede beleving. Materialen worden zorgvuldig uitgekozen en gezamenlijk besproken. Dit totale plan met 3D en materialisatie geeft een goed beeld van het eindresultaat. In deze fase zitten verschillende bespreek en aanpassingsmomenten, zodat we het samen kunnen fine-tunen naar jouw gewenste resultaat.

voorlopig ontwerp

Van tekening naar verbouwing

In deze fase wordt alles uitgewerkt in maatvoering tekeningen en detailtekeningen zodat een derde partij gericht kan calculeren. Denk hierbij aan 2D tekeningen van maatwerk en 2D aanzichten van badkamer en toilet. Ik werk alle gemaakte keuzes van vloer en wandafwerking uit in een afwerkstaten lijst voor de aannemer. Zodra alle tekeningen klaar zijn, start ik met het aanvragen van offertes bij diverse partners binnen mijn netwerk van uitvoerende partijen zoals;
Interieur bouwers, vloerleveranciers, badkamer specialisten, haardleveranciers etc.

Esthetische bewaking bouwproces

In deze laatste fase is het handig om wat extra uren in te lassen om de bouw op te volgen. 
Als er esthetische veranderingen plaats vinden kan ik daar een rol in spelen en zorgen dat de kwaliteit van het esthetische deel bewaakt wordt. Dit staat los van een bouwkundige opvolging.


Extra informatie

De kosten voor een interieur ontwerper kunnen gedeclareerd worden vanuit een bouwdepot.

definitief ontwerp

estetische bouwbegeleiding

SANNE KURVERS INTERIORS STAAT VOOR..

Eenheid / Harmonie / Comfort / Mooie materialen / Goede stoffen / Minimalistisch / Droominterieurs / Simpliciteit 

Calm

Composed by Sanne

Verzenden

Enthousiast geworden om samen te werken, of heb je nog vragen over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op, dan plannen we samen een gratis en vrijblijvend gesprek!

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

VERZONDEN!

GET IN TOUCH

@sannekurversinteriors

Volg me op Instagram

Menu